HOW TO: ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ 2 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ (εμπνευσμένο από το West Elm)!



Το συγκεκριμένο τραπέζι, ή αλλιώς το Martini side table, αποτελεί ένα από τα best seller της αμερικάνικης εταιρείας επίπλων West Elm, και όχι άδικα, μιας και ξεχωρίζει τόσο για το ιδιαίτερο design του όσο και για την μοναδική του λάμψη. Στο σημερινό how to θα δείτε πώς μπορείτε κ εσείς να φτιάξετε ένα τόσο ξεχωριστό τραπέζι, εύκολα και οικονομικά με αντικείμενα από το Ikea, σε κόστος μικρότερο από το μισό, και κυρίως να διακοσμήσετε το χώρο σας με ένα μοναδικό βοηθητικό τραπέζι. Τοποθετήστε το στο σαλόνι δίπλα στην αγαπημένη σας πολυθρόνα, στο υπνοδωμάτιο αντί για κομοδίνο ή ακόμη και στο γραφείο σας- και εντυπωσιάστε! 



                                        Martini side table                                                         D.I.Y. 


Θα χρειασείτε:

  • 1 Γλάστρα IKEA Hasselnot 
  • 1 μπολ IKEA Blanda Blank
  • 1 ξύλινο δίσκο στη διάμετρο του μπολ (και λίγο μεγαλύτερο)
  • χρυσό σπρέι (ή σε χρώμα της αρεσκείας σας)
  • κόλλα 
                                  



Βήμα 1

Ψεκάστε 2 στρώσεις χρυσό σπρέι την γλάστρα, το μπολ και τον ξύλινο δίσκο. Αφήστε τα σε ένα χώρο για δύο ώρες περίπου, μέχρι να στεγνώσουν καλά.



Βήμα 2

Γυρίστε ανάποδα την γλάστρα και κολλήστε στον πάτο της το μπολ. Στη συνέχεια, κολλήστε τον δίσκο πάνω στο μπολ. Το νέο σας βοηθητικό τραπέζι είναι έτοιμο!











Tip: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τοποθετήσετε πιο βαριά αντικείμενα πάνω στο τραπέζι, θα ήταν καλό να το γεμίσετε με λίγο τσιμέντο, για μεγαλύτερη σταθερότητα.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ