ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!


  Φαντάζομαι πως όταν βλέπετε τα παιδικά πλαστικά ζωάκια στα διάφορα καταστήματα παιχνιδιών το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό δεν είναι ακριβώς η διακόσμηση... Κάπως έτσι σκεφτόμουν και εγώ μέχρι που ανακάλυψα πόσο όμορφα πράγματα μπορούμε να φτιάξουμε με αυτά, χρησιμοποιώντας λίγο σπρέι και φαντασία και να τα μεταμορφώσουμε από παιχνίδια, σε ένα πρωτότυπο και οικονομικό τρόπο να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας.





Ελεφαντάκια για στηρίγματα βιβλίων


   Τα συγκεκριμένα ελεφαντάκια ξεκίνησαν ως παιχνίδια από τα Jumbo, με κόστος περίπου 1 ευρώ το καθένα. Αφού περάστηκαν δύο στρώσεις σπρέι σε χρυσή απόχρωση, τώρα διακοσμούν την βιβλιοθήκη μου ως στηρίγματα βιβλίων, και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που άλλαξα την εικόνα της τόσο εύκολα και εντυπωσιακά. 




Διακοσμητικά γλαστράκια




  Τα συγκεκριμένα διακοσμητικά γλαστράκια είναι μία πολύ όμορφη ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή κατασκευή. Χρειάζεται μόνο λίγο σπρέι σε έντονο χρώμα και ένα κοπίδι, με το οποίο θα κόψετε προσεκτικά ένα άνοιγμα στη "ράχη", τόσο όσο να χωράει να φυτευτεί ένα μικρό (ανθεκτικό) φυτό. Πιο ασφαλές θα ήταν να χρησιμοποιήσετε πλαστικό φυτό, αλλά φαντάζομαι ότι και ένα μικρό κακτάκι, που έχει χαμηλές απαιτήσεις σε νερό και χώρο, θα ταίριαζε εξ ίσου καλά. 




 Στολισμός τραπεζιού


Ιδανικός τρόπος για να δώσετε μία πιο funky νότα στο γεύμα σας και μια πρωτότυπη ιδέα για να διακοσμήσετε τραπέζια σε βαφτίσια και παιδικά πάρτυ.





 Μοναδικές συσκευασίες για δώρα



   Ίσως ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να φτιάξετε συσκευασίες για δώρα που θα είναι και χειροποίητες αλλά και τόσο ξεχωριστές! Τα βαζάκια μπορείτε να τα γεμίσετε με γλυκά ή μπισκότα και να τα προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ τα κουτάκια με κουφέτα και να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως δώρο σε βάφτιση. Θα χρειαστείτε πλαστικά ζωάκια (σε μικρό μέγεθος), κόλλα και πιστόλι σιλικόνης (για να τα κολλήσετε) και μπογιά στα χρώματα της επιλογής σας.

(Υ.Γ. Τα βαζάκια- κουνελάκια δεν είναι γλύκα?) 





  Πρωτότυπη κοσμηματοθήκη

   Τι πιο όμορφο από μία σύνθεση με ζωάκια βαμμένα σε φωτεινά ή μεταλλικά χρώματα για να αποθηκεύσουμε τα κοσμήματά μας και ταυτόχρονα να προσθέσουμε και ένα χειροποίητο διακοσμητικό αντικείμενο στο υπνοδωμάτιο.






Διακόσμηση για το γραφείο



   Τοποθετώντας ένα μεταλλικό συρματάκι, που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε σε κυκλικό σχήμα, και λίγο χρώμα, τα πλαστικά ζωάκια μεταμορφώνονται σε διακοσμητικά για το γραφείο όπου μπορείτε να τοποθετείτε κάρτες και άλλα έγγραφα και να σας φτιάχνουν την διάθεση τις ώρες εργασίας.

2 σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ